KO SMO MI

Ukoliko su Vam potrebni i u potrazi ste, ili hitno tražite majstora za Vaš dom da otklonite kvar ili havariju, na pravom ste mestu. Mi smo agencija koja u ponudi ima sve vrste usluga za Vaš dom, i majstore i stručna lica za otklanjanje svih vrsta kvarova i havarija u poslovnim ili stambenim objektima.

Usluge pružamo na teritoriji celog Beograda i okolini. Za hitne pozive i intervencije smo dostupni 24 časa cele godine. Pozovite nas i uverite se u kvalitet!

 • Kvalitet i garancija u poslu
 • Poštujemo rokove i budžete
 • Profesionalizam i doslednost
 • 20 godina iskustva i rada

Kvalitet i garancija

Na sve naše usluge garantujemo kvalitetom i vrhunskim materijalima.

Uštedite vreme

Prvi cilj nam je kvalitet rada i poštovanje rokova i vremena.

Transparentni troškovi

Svi naši radovi, procene i cene materijala su transparentni i jasni.

ZAŠTO SMO MI VAŠ IZBOR?

Više od 20 godina iskustva i rada u industriji.

Uspešnih intervencije i završnih radova

Stručnih lica, tehničara i majstora

NAŠA MISIJA

Naša misija i svrha poslovanja su zadovoljni korisnici i najkvalitetnija usluga i odnos ka klijentima. Nastojimo da naši klijenti uvek budu na prvom mestu zadovoljni kvalitetom usluge i rešenim problemom. Godinama unazad se trudimo da ravijamo odnos sa kupcima i da unapređujemo usluge i da pratimo nove trendove.

NAJČEŠĆA PITANJA

 • Da li je potrebna rezervacija unapred?

  U zavisnosti od problema, nije potrebna rezervacija i zakazivanje. Najbolje je da prilikom prvog poziva agentu objasnite detaljno koji je kvar u pitanju kako bi što pre majstori izašli na teren i otklonili problem.

 • Da li se usluga odnosi i na rad sa materijalom korisnika usluge?

  Prilikom ugovaranja usluge fleksibilni smo, i iz tog razloga ukoliko želite možemo rešiti kvar i sa našim rezervnim delovima ili materijalom. Svakako prilikom servisa, biće dostavljen validan i orginalan fiskalni račun za kupovinu rezervnih delova i komponenti.

 • Da li ste dostupni za hitne intervencije?

  Usluge za hitne popravke i intervencije pružamo 24h sedam dana cele godine. Prilikom poziva je potrebno da naglasite da je u pitanju hitna intervencija.

 • Da li usluge pružate i van teritorije Beograda?

  Usluge pružamo i van teritorije grada Beograda. Potrebno je prilikom poziva da navedete tačnu lokaciju (grad ili mesto) kako bi agent imao sve informacije vezano za ponudu i cenu usluge.

© Copyright 2022 Majstori za kuću